Human Design

Herken je het dat je aan het werk bent en je hebt ineens een geniaal idee, je deelt deze met een naaste collega. Die je vervolgens met een verbaasd gezicht aan zit te kijken en op een niet zo positieve manier reageert op je idee. Vervolgens laat je het idee varen, maar ergens blijf je er wel aan denken… wat als ik het onderzoek…? Maar je hebt niet het gevoel dat je begrepen wordt en hebt het gevoel dat ze je maar gek vinden. Het geeft je ergens een onveilig gevoel, dus je denkt er niet langer over na en gaat verder met je normale werkzaamheden.

Of wanneer je je huis binnenstapt na een lange dag op het werk, hmm je partner is nog niet thuis. Je weet dat het verstandig is om te starten met koken, maar je beland uiteindelijk op de bank onder een denkentje met je telefoon in je hand. Een half uur later schrik je op, je partner komt binnen, shit het is enorm laat geworden al. Met elke vezel in je lichaam probeer je op te staan om naar de koelkast te lopen en een tijd in de koelkast te staren. Ja, wat gaan we nu eens koken denk je. Je moet nu wel een snel en makkelijk gerecht maken…het wordt een van je typische gerechten. Na een paar uur op de bank tv gekeken te hebben ga je met pijn en moeite naar boven, het is alweer een uur later dan je in je hoofd had om te gaan slapen. 

En dat wanneer je thuis komt van je werk en je een gesprek met je partner hebt over het werk. Je partner vraagt hoe dat nu met dat ene project zit, die zo gecompliceerd was. Je vertelt dat die met succes is afgerond, al een paar weken terug. Hij vraagt je hoe dat zo is gelukt en je legt het hele verhaal uit. Je partner zegt dat hij enorm trots op je is en je wuift het weg, ach iedereen had het kunnen doen. Je denkt vervolgens, waar maakt hij zich druk om, Piet de schoonmaker had dit nog gekund. Hier is toch niks speciaals aan? Tegelijkertijd vraag je je af of je niet wat meer trots mag zijn op de dingen die je bereikt, al voelt alles saai en van zelfsprekend.

Hoe zou het zijn als je van je werk thuis komt en meer energie hebt, omdat je de juiste keuzes maakt in wat voor jou passend is. Je kiest heel bewust wat je wel en niet wilt doen. Omdat je weet waar je krachten liggen, stem je daar je dagelijks leven op af. Op je werk kan je makkelijker nee zeggen tegen projecten die niet bij je passen.

Je bent trots op wat je doet en wie je bent en staat hier helemaal voor. Je kent je zelf beter dan wie dan ook en dat geeft jouw ontzettend veel inzichten wanneer er op het werk een situatie voorkomt.

Dat is allemaal mogelijk!

Door een reading te gaan doen, je kunt kiezen uit een persoonlijke en een duo handleiding.

Na het gesprek ga je namelijk naar huis met:

  • Een overzicht wat je kwaliteiten en valkuilen zijn;
  • Handvaten waarmee je kunt gaan werken;
  • Een opname zodat je alles nog eens terug kunt kijken of luisteren.

Persoonlijke handleiding

1 tot 1,5 uur

 

Een gesprek waarin in jouw volledige design zal worden behandeld.

 

Doordat we alles behandelen zal je een handleiding over jezelf in handen hebben, omdat dit nog al veel informatie is wordt dit gesprek opgenomen waardoor je er later nog weer terug naar kunt kijken of luisteren.

78,-

Duo handleiding

2 tot 2,5 uur

 

Een gesprek waarin in jouw volledige design + die van jouw partner zal worden behandeld.

 

Doordat we alles behandelen zal je een handleiding over jezelf en je partner in handen hebben, omdat dit nog al veel informatie is wordt dit gesprek opgenomen waardoor je er later nog weer terug naar kunt kijken of luisteren.

 

*Je kan er ook voor kiezen om 2x een uur in te plannen

* Partner kan ook je beste vriend(in), zus, broer, moeder, vader zijn 

112,-